Harta turistica a Romaniei  AJUTOR
LEGENDA

- executind clic pe acest buton, veti afisa harta intreaga a Romaniei, cu toate obiectivele turistice
- executind clic pe acest buton, veti mari harta la nivel de judet. Puteti vedea mai clar obiectivele turistice din acel judet.
- executind clic pe acest buton, veti cele mai apropiate 100 de obiective turistice din jurul cerculetului rosu din mijlocul hartii. Mutati harta astfel incit cerculetul sa fie pozitionat intr-o zona care va intereseaza.
- executind clic pe acest buton, veti accesa formularul prin care puteti inregistra un obiectiv pe harta
- executind clic pe acest buton, puteti afla detalii despre cum se poate folosi harta si ce inseamna fiecare simbol. Defapt, accesati aceasta pagina!
- executind clic pe acest buton, puteti vizualiza si localiza unele dintre cele mai interesante locuri turistice din Romania.
- executind clic pe acest buton, puteti vizualiza in format 3D, pe Google Earth, cetati, bastioane, castele, stadioane, manastiri si alte obiective cu caracter turistic din Romania.
- butoanele care reprezinta drapelele mai multor tari pot fi folosite pentru a accesa variantele in limbile engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa si maghiara ale siteului HARTIS. Steguletele din fereastra care apare in momentul cind faceti clic pe un marker pot fi folosite pentru a afisa pagina web a unui obiectiv, tradusa automat prin serviciul Google Translate. Pentru varianta romaneasca faceti clic pe linkul Website
- executind clic pe acest simbol, puteti accesa o pagina web care va prezinta starea actuala a vremii si prognoza meteo pe 7 zile, in zona obiectivului indicat de fereastra. Serviciul este asigurat de Wunderground.com
- executind clic pe acest simbol, veti accesa o pagina web care va prezinta fotografii din zona obiectivului indicat. Serviciul este asigurat de Panoramio, un site in care oricine poate posta fotografii corelate cu pozitia geografica in care au fost realizate.
- executind clic pe acest simbol, veti putea calcula pe Harta Google traseul rutier prin care puteti ajunge la obiectivul indicat. Tot ce trebuie sa faceti este ca in pagina web cu Harta Google sa introduceti in caseta indicata cu litera A locul/localitatea din care vreti sa plecati spre obiectivul turistic marcat deja pe harta cu litera B. (demonstratie video)


<< Inapoi la harta