Inregistrare obiectiv pe harta
Home Statiuni Turistice Harta Transalpina Parteneriat Joc pe Harta 3D Cautare
Localizeaza obiectivul (afla cum)
Denumire:

Adresa:

Localitate:

Judet:

Website:

Categorie:

Subategorie:

Latitudine:

Longitudine:
REGULI DE INREGISTRARE

Puteti inregistra unul sau mai multe obiective prin formularul din dreapta hartii de mai sus. Vor fi validate doar inregistrarile care sint corect localizate pe harta si contin toate informatiile cerute. Asta inseamna ca obiectivul trebuie sa aiba o prezentare cel putin intr-o pagina web daca nu sub forma unui site. Este important ca persoanele care folosesc harta sa afle nu numai unde este plasat un obiectiv ci si informatii despre acesta, chiar si poze daca e posibil. Inainte de a merge mai departe, verificati daca obiectivul dumneavoastra nu apare deja pe harta.(mergeti inapoi la harta turistica)

Cum trebuie completat formularul?

In primul rind, trebuie sa localizati obiectivul pe harta. E simplu! In caseta de localizare (unde scrie "Calea Dorobantilor, Bucuresti") scrieti adresa aproximativa a locului unde este amplasat obiectivul. Este necesar sa scrieti numele localitatii (si judetul, daca numele localitatii respective se intilneste si in alte judete) si numele strazii. Facind clic pe butonul "Localizeaza" veti fi dus pe harta in zona indicata.

Acum e momentul sa plasati markerul rosu care a aparut pe harta exact peste obiectivul pe care doriti sa-l inregistrati in HARTIS (faceti clic pe marker si trageti de el in orice directie). Va puteti folosi de butoanele de control din stinga sus de pe harta si de optiunea "hibrid" din dreapta sus a hartii. Mariti harta cit de mult pentru a identifica obiectivul. Dupa ce ati plasat markerul rosu asupra lui, continuati sa completati formularul.

Scrieti denumirea obiectivului (ex. Hotel XXXX, Club YYYY), adresa, localitatea si selectati judetul. Obligatoriu, completati si cimpul "Website", apoi selectati cu atentie Categoria si Subcategoria din care face parte obiectivul.

ATENTIE! Se pot inscrie doar obiective turistice. Sint avute in vedere toate locurile care au legatura cu turismul, care folosesc turistilor.

Fiecare inregistrare este verificata iar daca nu corespunde principiilor HARTIS, nu va fi validata!

Recomandari
Precizari
Hartile din acest site se vizioneaza cel mai bine si mai rapid cu browserul Google Chrome.

Hartis nu e raspunzator pentru eventualele erori de localizare din aceasta harta sau de informatii inexacte.
copyright © 2011-2013 by Sorin Cosma - Toate drepturile rezervate

   web analytics   Harta Turistica a Romaniei
turism, distractie, hotel, bilete, avion, cazare, hoteluri, pensiuni, cabane, hosteluri, campinguri, gradini zoo, gradini botanice, benzinarii, gari, autogari, aeroporturi, manastiri, biserici, catedrale, restaurante, baruri, cluburi, parcuri de distractie, munti, lacuri, cascade, pesteri, cetati, castele, palate, bastioane